Diensten

Van ontwerp, ontwikkeling tot onderhoud, maar ook voor hosting is van Est websites het juiste adres.

Hieronder (W3C Validator), één van de programma's die door van Est websites gebruikt word om de websites mee te testen op fouten en verbeteringen voor een optimale gebruikerservaring.

Valid HTML 5! Valide CSS!


Responsive webdesign

van est websites
"De website past zichzelf aan aan het apparaat waarin hij getoond wordt"


Hoe gaat het in zijn werk.

Indien u een website wilt of uw bestaande website wilt aanpassen kijken we met u naar uw wensen. Vervolgens maakt u een keuze. U neemt contact met ons op en in een kort telefonisch gesprek krijgt u van ons instructies zodat we zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Zo geven wij u dan al een overzicht van de meest voorkomende site indelingen, vragen we u naar foto‘s te zoeken (op internet of in uw eigen collectie), U krijgt inzicht in onze bestaande websiteontwerpen en na te denken over een onweerstaanbare aanbod voor uw website-bezoekers.

Indien u een eigen ontwerp voor uw website wilt vragen wij u voor ons 3 sites te selecteren die u vindt passen bij uw stijl. U levert de tekst aan en wij gaan direct voor u aan de slag. Vervolgens leveren we de website aan of plaatsen we deze desgewenst op uw hosting-platform. Ook hierin kunnen wij u adviseren. U heeft zo een website die past bij u, uw bedrijf en uw budget en waar u zelf de teksten en beelden te allen tijde in kunt aanpassen.Ontwerp

Unieke designs waarbij gebruikersgemak voorop staat.

Meer weten?

Ontwikkeling

Een idee omzetten naar een functionele website.

Meer weten?

Onderhoud

Regelmatig plaatsen van nieuwe beelden en teksten.

Meer weten?

Hosting

Met een aanbevolen webhost de website in eigen beheer.

Meer weten?